Optimera produktionsbolagets filmer med enkätverktyg

Ända sedan början har filmtekniken fascinerat och fångat uppmärksamheten från människor. Filmmediet har de senaste hundra åren haft en sådan enorm inverkan på samhället att det har förändrat världen. Numera är filmmediet så vanligt att det är svårt att hitta någon som inte tittar på det. Möjligheterna har också ökat genom internet och mobila enheter som smartphones och surfplattor.

Dagens moderna teknik gör det också lättare än aldrig förr att utföra enkätundersökningar för att förstå vad tittare gillar. Om du själv driver ett produktionsbolag eller jobbar inom branschen kan du enkelt utföra enkätundersökningar med hjälp av digitala enkätverktyg. Här kommer du att snart få se hur!

Skapa enkäter på plattformen Ungapped

Möjligheten att kunna genomföra undersökningar online är ett smidigt sätt för produktionsbolag att förbättra kvaliteten på filmerna. Till din hjälp har du den kompletta plattformen Ungapped som gör det både bekvämt och kostnadseffektivt att skapa anpassade enkäter.

Plattformen Ungapped erbjuder verktyg för:

 • Nyhetsbrev.
 • Enkäter.
 • Eventhantering.
 • SMS.
 • Marketing automation.

Denna användarvänliga plattform hanterar allt från utskick och påminnelser till att hålla koll på data och statistik. Några av de främsta fördelarna med plattformen är att du sparar mycket jobb genom dess automatiska funktioner, bland annat skickas frågeformulären ut automatiskt och inkomna svar sorteras automatiskt på ett sätt som ger dig en tydlig överblick. Samtidigt har du en stor kontroll på designen som du kan ändra fritt och hur ofta du vill att påminnelser ska skickas ut till icke-respondenter.

Inkluderar alla funktioner du behöver

Det bästa av allt med Ungapped är att alla funktioner du kan tänkas behöva för digitala enkäter finns här. Bara för att ta några exempel har du:

 • Färdiga mallar för enkäter med frågor.
 • 100 procent responsiv design,
 • Bilder som inkluderas i enkäten.
 • Möjlighet att förhandsgranska enkäten på dator, mobiltelefon och surfplatta.
 • Se vilka som inte har svarat.
 • Automatisk bekräftelse till respondent.
 • Statistik.

Det kommer kanske inte som en överraskning att Ungapped har tusentals nöjda användare, däribland Frisörföretagarna, JM, AcadeMedia och PPS. Du är alltså i trygga händer här och kan vara säker att dina enkäter får genomslag. Så tveka inte att höra av dig till Ungapped – en av marknadens främsta experter på digital marknadsföring och kommunikation!

Topp 3 fördelar med digitala enkätverktyg

Tre av de främsta fördelarna och skälen till att överväga digitala enkätverktyg är:

1. Är enkelt att använda – Digitala enkätverktyg är betydligt enklare och lättare att använda än traditionella metoder. Processen kräver mindre jobb och sparar mycket tid eftersom du kan hantera allt digitalt.

2. Låter dig anpassa din enkätundersökning – Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur du utformar dina undersökningar med hjälp av digitala enkätverktyg. Du väljer fritt teman, färger, storlekar, layouter, bilder och mycket annat.

3. Ger exakta resultat – Resultaten från digitala enkätundersökningar matas in direkt i systemet och behöver inte fyllas i manuellt av någon. På så sätt är risken för fel mycket mindre och säkerställer att informationen är tillförlitlig.