Köp en begagnad Mac och starta ditt produktionsbolag

Du vill starta ett produktionsbolag. Erbjuda filmredigering, skapa design och sälja content på internet, men har inte en nog bra dator. Då köper du en bra begagnad Mac och sätter igång.

Köp begagnad Mac

Det är bättre att köpa bättre begagnat än en ny billig dator. För samma summa pengar får du så mycket mer när du köper en Apple-produkt hos Mresell.se. Kvalitet vinner alltid i längden. När du startar ditt produktionsbolag kan du då få råd med både en dator och en Ipad. Det är smart att inte bara ha en enhet. Det bästa är att även ha en extern skärm så att du verkligen kan arbeta på ett bekvämt och ergonomiskt sätt. Hos Mresell.se är alla datorer, surfplattor och Iphones renoverade, säljs med garanti och slutligen inspekterade av ett auktoriserat Apple-proffs. Du kan alltså känna dig säker när du köper från dem, förutom att de även har högt betyg på Trustpilot. Gå in på mresell.se och köp en dator och starta ditt onlineföretag och ta ett kliv mot framtiden.

Starta ditt produktionsbolag

Intresset att arbeta inom mediaproduktion på något sätt är stort. Det fina idag är att du som helt okänd person kan starta ett produktionsbolag inom en nisch som du verkligen gillar och sakta bygga upp ditt varumärke. Det kan vara inom film, redigering, skapa design eller erbjuda en helhetslösning. Det är smart om du tänker långsiktigt. Börja med att köpa egen domän, så att du har en egen sajt. Sedan bör du ha sociala medier med samma namn. Innan du köper din domän är det alltså klokt att kolla upp att namnet är ledigt på olika plattformer. Ett bra ställe att börja på för att få kunder är på Fiverr. I början handlar det mest om att lära dig hantverket och hur du ska marknadsföra dig. Det tar ett tag innan du verkligen kommer kunna få inkomst på dina talanger. Du kan också vända dig till mindre influencers på YouTube, Instagram och TikTok och erbjuda ett samarbete. Du redigerar och skapar snygga filmer till dem, medan de ger dig grundmaterialet. Ni kommer båda att vinna på det och gör reklam för varandra. Så kan du långsamt börja bygga upp ditt företag och en kundbas.